Step By Step
Pentru mai multe permisiuni de "utilizator"
Va rugam inregistrativa/logativa
Subiecte similare
Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Ultimele subiecte
» FAQ Xbox360
Dum Mar 08, 2015 9:31 am Scris de alx78

» IL VREM PE SCRIPTERSTEAM!!!
Vin Mai 30, 2014 8:30 am Scris de Vizitator

» Cum arata desktop-ul tau?
Lun Sept 02, 2013 7:36 am Scris de Just4Joker

» Cine e 30 e prost !!:-)))
Lun Sept 02, 2013 7:29 am Scris de Just4Joker

» S0beit pentru sa-mp 0.3x (2013)
Mar Aug 06, 2013 4:30 pm Scris de Vizitator

» Pro.Indungi.Ro
Mar Iun 04, 2013 8:30 am Scris de Just4Joker

» Xbox One - Detalii
Mar Iun 04, 2013 8:21 am Scris de alexmafia

» AngelMT2 24/24
Mar Iun 04, 2013 8:16 am Scris de alexmafia

» Salut StepByStep!
Mar Iun 04, 2013 8:15 am Scris de alexmafia

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare
Parteneri
forum gratuit


Cum sa intrezici un NUME pe serverul tau

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Cum sa intrezici un NUME pe serverul tau

Mesaj  Just4Joker la data de Dum Apr 14, 2013 11:56 am

Introducere




Vin cu acest tutorial foarte scurt si deasemenea foarte important in cele mai multe cazuri. In caz ca detineti un server de SA:MP si ati intrat in conflict cu un alt server de SA:MP, puteti sa va asigurati ca ei nu pot sa intre pe server cu numele comunitatii / serverului lor pe serverul tau.



Step 1




Tot ce avem de lucrat, vom lucra in callback-ul OnPlayerConnect :

public OnPlayerConnect(playerid)
{
return 1;
}



Acum haideti sa va arat cum functioneaza functia strfind.



strfind - gaseste un anume cuvant. ( STR - CUVANT, FIND - GASESTE ).



Parametrii sunt:


strfind(const string[], const sub[], bool:ignorecase=false, pos=0)
const string[] = Numele string-ului pe care vrei sa il dai afara (e.x "Tampit")
const sub[] = Cuvântul cheie în principal const string
bool:ignorecase = false/true, daca este true va verifica daca cuvantul este cu litere mari - mici iar daca este false, este chiar inversul lui true. (e.x daca cuvantul este WtF si este pe true, va verifica si wtf)
pos != -1, daca stringul nu se gaseste


Step 2



Exemplu dupa care va puteti ghida :

public OnPlayerConnect(playerid)
{
if(strfind("StepByStepReclama", "StepByStepReclama", true) != -1)
{
SendClientMessage(playerid, 0xFF0000FF, "SERVER: Acest nume nu este autorizat de comunitatea respectiva!");
SendClientMessage(playerid, 0xFF0000FF, "SERVER: Ai fost dat afara de pe server");
Kick(playerid); // aici puteti sa puneti sa ia si ban, dupa preferinte
}
return 1;
}




avatar
Just4Joker
Admin
Admin

Mesaje : 189
Data de înscriere : 08/03/2011
Localizare : UK

Vezi profilul utilizatorului http://stepbystep.forumhit.ro

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum